Sunnutaina taas suunnattiin ohjattuihin tokotreeneihin Neon kanssa. Tänään vuorossa ALO-liikkeistä olivat seisomaan jättö, estehyppy + luoksetulo. Seisomaan jääminen on Neolla ollut nykyään ihan hyvä, ei ole enää hippaillut perässä vaan on jämähtänyt paikalleen. Mutta tietysti häiriö vaikuttaa poikaan ja minuun jonkun verran, eikä Neo meinannut jäädä millään heti käskystä paikalleen. Muutama hyvä suoritus saatiin kuitenkin aikaiseksi. Nyt eteenpäin tätä treenatessa jätetään lelupalkka kokonaan pois ja palkataan namilla + myöhemmässä vaiheessa lelu takapalkkana. Neo kuumuu niin kovasti lelupalkasta ja keskittyminen alkaa herpaantumaan..

Estehyppy on ihan ok - koko suoritusta ei otettu vaan nyt vahvistetaan Neon irtaantumista esteen toiselle puolelle.. Itsehän teen tässä vieläkin virhettä antamalla käsiapua Neolle, argh. Tämäkin siis pitää saada pois.

Luoksetulo on meillä oikeastaan jo kisavalmis - loppuasentoa voisi vahvistaa vielä hieman. Vauhtia pojalla onneksi riittää :)

Nyt muutenkin olen miettinyt, pitäisikö Neo ilmoittaa syyskuun Kajaanin kisoihin.. Perusjutut meillä kaikista liikkeistä on kyllä halussa, pientä hiomista vain siellä täällä vielä on. Olisihan tässä kuitenkin paljon aikaa treenata suoritusta paremmaksi. Mielellään itse jo avaisin meidän "kisauran", mutta tiedän että jännitän kamalasti ja todennäköisesti se pilaa kaiken.. Jossain vaiheessahan se kisaaminen kuitenkin pitäisi meidänkin aloittaa??