Käytiin siis hallilla treenailemassa tokoa ja tietysti näyttelyitä varten. Meinasinpa ottaa agilityakin, mutta ajattelin että Neo ei enää jaksa keskittyä siihen.

Aluksi otettiin tokoa piiitkästä aikaa kunnolla - treenitauko näkyi niin huonona ja hyvänä Neon käyttäytymisessä. Seuraaminen oli kamalaa - Neo edisti hulluna, joten pieni muistutus paikasta oli tarpeen - otin nakki-imutukseen kahden askeleen matkalle ja tämän jälkeen poika toimi taas kuin unelma - oikea paikka ja kontakti pysyi silmissä. Luoksetuloja ollaan otettu jonkun verran viime aikoina - hiottu liike nyt "täydellisyyttä" kohti : vauhti pysyy muttei törmää, loppu asento saisi olla hieman suoremmassa, mutta joka treenikerta Neo hakee asentoa itse oikeaksi - on se etevä lapsi! Lyhyellä matkalla vauhti ei pääse ihan huippuunsa mutta hyvin kiirehtii silti.

Hieman köllöteltiin myös paikallaan - pysyi nätisti koko ajan, mitä nyt muutaman kerran piti nuuhkia ympäristöä ja piipata vieressä olevia koiria. En ikinä muista ottaa peiliä hallille mukaan niin en voi kääntyä selin kakaraan :/ Noh, jos sitä nyt pistäs liivin taskuun peilin valmiiksi ensi treeniä varten. Kaukkareita, ja seisomaan nousu on edelleen päin peetä. Ottaa aina pari askelta enkä tiedä miten saan viilattua sen pois. Noo varmaan vielä enemmän treeniä ja aikaa, toivottavasti sillä hoituu. Muutama liikeestä seisominen ja onnistui hyvin!

 

Ja tottiksen jälkeen tietysti ketjukaulain vaihdettiin näyttelyhihnaan. Oon nyt yrittäny muutaman kerran viikossa opettaa Neoa, mutta tänään taidettiin vasta saada jtn tulosta kun oli häiriötä ympärillä - yksin treenatessa kun ei häntä meinaa nousta että sen voisi kitkeä pois. "Käskynä" meillä on ollut 'nätisti' ja niinhän se Neo olikin! Parin ekan kierroksen aikana häntä viuhtoi kohti kattolamppuja - mutta hoksasin nyt miten häntä pysyy alhaalla - pidin koiran puoleista kättä takana ja joka kerta kun häntä nousi niin viittasin sen alas. Tähän vielä "nätisti" mukaan niin Neo hoksasi nopeasti miten ollaan nätisti ^^ Kyllä me siitä näyttelykehästä varmaan sitten selvitäänkin :D