Ainakaan treeneissä, vaikka pari viime kertaa menikin vähän ihmeellisesti. Eilen siis suunnattiin pallohallille perinteiseen tapaan treenailemaan. Seuraamista eri vauhdeissa ja tulos oli loistava. Ensisijaisesti siis seuraillaan irti ja näin toimiikin loistavasti, nyt myös hihnaseuraaminen alkaa toimimaan loistavasti. Käännöksiin täytyy vielä saada lisää vauhtia, mutta muuten hyvä. Liikkeestä seisomista treenattiin kun viimeksi on tökkinyt niin pahasti. Taas kokeiltiin ilman mitään välitöntä palkkausta ja toimi samaan malliin kuin aluksi eli loistavasti! Jämähti Neoski seisomaan paikalleen heti käskystä, takapuoli ei nykinyt maata kohti ollenkaan ja pysyi pitkäääääään ylhäällä. Loistava lapsi!!

Luoksetulon asentoa hiottiin, meinasi viimeksi olla vähän vinossa, mutta nyt joka kerta suorassa ihan kiinni jaloissa. Nyt kun vielä saadaan hiottua pitkältä matkalta kunnon pysähdys niin luoksetulo on valmis! Paikka makuussa pomppasi taas ylös - tämä siis treenien ainut miinuspuoli. Uudesta käskystä kyllä painui heti maahan ja pysyi loppu ajan. Otettiin myös loppuksi paikka istumista ja tämä oli Neolle tosi helppo juttu.

Agiliitämistä oli tarkoitus ottaa, mutta koska esteet oli niin valtavat suositut, niin jätettiin toiseen kertaan ^^ Nyt on tarkoitus alkaa harjoittelemaan ihan kunnolla BH-kaaviota sekä ALO -liikkeet että oltaisiin valmiita jossain vaiheessa sinnekin :D

Kevään treeniryhmiä ollaan jo mietitty että saataisiin paremmin treenattua häiriössä, myös keväällä tarkoitus aloitella viimeistään agility. Huomenna suunnataan lonkka- ja kyynräkuviin, toivotaan että tulokset on sitten hyvät.

Illasta laittelen eilen otettuja kuvia ^^