Nettisivujen tekeminen ei enää jaksanut näin illasta kiinnostaa, joten päätin käydä ottamassa Neon kanssa muutaman agilityesteen.. Kannoin kentälle ihan vain pari hyppyä + pituuden, jota ei ollakaan otettu pitkään aikaan. Pari hyppyä 50 cm:enä peräkkäin - ja poikahan hyppäsi molemmat!! Tätä sitten toistetttiin muutama kerta kunnes nostin molemmat 55 cm - ja edelleen sujui :)

Sitten vaihdettiin pituudelle ja koska sekin menee täysi mittaisena helposti, laitoin perään vielä yhden hypyn 55 cm. Ja tämäkin sujui loistavasti! Näistä 3 hypystä + pituudesta pieni ratapätkä, jossa harjoiteltiin suunnan hakua ja katsoin miten me Neon kanssa pelaamme yhteen. En ollut uskoa silmiäni kun poika hyppäsi kaikki virheettömästi ja vielä kuunteli joka esteellä!! Nostin pari hyppyä 60 cm ja heti meni ensimmäisestä ali.. No uusi yritys ja alkoi heti sujumaan! On se vaan niin uskomaton lapsi :D Aivan kuin Neo olisi sisäistänyt tuon hypyn pienen tauon aikana ja hyvä niin. Osasi hakea hypyn vaikka itse olin jo menossa seuraavaa estettä kohti.

Lopuksi aa ja rengas - nyt hakee renkaan paremmin, mutta vielä on paaaljon työstämistä tässä. Aa:n Neo on sisäistänyt jo niin hyvin, että alkaa hidastamaan esteen toisella puolella, pysähtyminen on vain vähän liian ylhäällä - etu tassut vain yltävät kontaktille. Tässä siis paikka hakusessa, mutta muuten suoritus on hyvä!

Kyllä sitä sai taas olla lapsesta niiin kamalan ylpeä<3