Eli viikko sitten käytiin kasvattajapäivillä Kajaanin Koutaniemellä. Torstaina päästiin jo mekin liittymään seurueeseen. Ensin käytiin katselemassa agilitykisoja Paavolassa ja sieltä ajeltiin sitten leiripaikkaan. Ilta menikin ihan tutustumiseen ja seurustelun merkeissä.

Perjantaiaamuna sitten suunnattiin hakumetsään ja otettiin myös nuille kakaroillekin vähän alkutreeniä. Neo meni kyllä koko ajan nokka maassa ja näytti jäkikoiran vinkeitä ^^ Kun päivällä palattiin leiripaikalla, otin Neon kanssa vähän treeniä. Muutkin jo sanoivat, että tulee eteenpäin melkein poikittain ja minun palkkaaminenhan siihen syynä, niin kuin olen pähkäillytkin jo muutaman kerran. Mutta kun tämä akka on niin tyhmä, ettei ikinä treenitilanteessa muista mitä virheitä tekee niin .. Noh, kuitenkin aloin nyt nakkittamaan Neolle tuon seuraamisen paikan ja se sujuu hyvin ^^ Palloteltiin Neon kanssa siinä samalla ja eihän sitä poikaa oikein muut kiinnostanut kun pallo oli vain näköpiirissä. Oppi poika siis hyvin leirin aikana olemaan irti muiden koirien lähellä.

Lauantaina käytiin sitten Paavolassa treenaamassa koko porukalla. Neolle otettiin vähän akkarin alkeita, muttei se ihan heti hoksannut koko hommaa :D Ressullekin otettiin siinä samalla pari kertaa putki ja poikahan painoi menemään kuin hullu ^^ Se kyllä nautti olostaan.

Leiripaikassa otettiin sitten leikkimieliset näyttelyt, juoksukisat ja makkarasukellus. Juoksussa Neo oli loistava! Koko porukasta oli kolmas Neppu-äiteen viedessä voiton. Kyllä tuolla pojalla ainakin tuo juoksutekniikka on hyvällä mallilla ^^Käytettiin myös veljeskatras uimassa keskenään. Siinä sitten Elmon ja Morrisonin rähistessä vedessä keskenään huomasin Neon olevan yllättävän varovainen. Poika nimittäin vältti kaikkea draamaa ja vaihtoi uintisuuntaa jos joku hänelle kehtasi ärähtää. Neo ja Elmo kilpaa koittivat hyppiä laiturilta alas kepin perään ja molemmat lopulta uskaltautuivat hyppäämään veteen laiturin päästä.

Sunnuntaiaamuna lähdettiin sitten aikaisin kohti Sotkamoa ajokoetuomarikoulutukseen.

Oli kyllä loistava viikonloppu! Nautittiin kyllä koko perhe olostamme kun kerrankin oltiin lomalla :D Kerettiinhän me kaksijalkaisetkin siellä porukalla tekemään: grillattiin, saunottiin ja pelattiinpa jopa lentopalloa! Kiitos paljon kaikille leiriin osallistuneille upeasta seurasta! oli hienoa tutustua uusiin ihmisiin ja koiriin. Ensivuotta jo odotellaan meillä päin suurella innolla.

Kuvia laittelen tuossa loppuviikosta kunhan kerkeän ( laiska kun olen..)