Eilen siis käytiin Joensuussa Ressun jalan takia. Ahon ensimmäiset kommentit taisi olla "miten tämä näyttää näin hyvältä?". Jalka siis näyttää olevan suorassa. Otettiin kuitenkin uudet kuvat, joiden mukaan Luut ovat yhdessä ja täysin suorassa! Suuri helpotuksen tunne iski kun tajuttiin että tilanne ei olekaan niin huono miltä 2 viikkoa sitten näytti. Ihmeteltiin vain miten 2 viikossa luitten asennot yms. ovat muuttuneet nuin paljon. Nyt sitten otettiin Ressulta metallin kulma jalasta pois, ettei se enää riko ihoa, sekä kiristettiin ruuveja + ommeltiin metallin tekemä reikä kiinni. Lastaa pidetään ainakin 5 viikkoa nyt ja katsotaan uudet kuvat ja mietitään mitäs sitten. Kerrankin iloisia uutisia puolen vuoden aikana! Ei nyt kuitenkaan uskalleta olla liian optimistisia - pelottaa mitä sitten 5 viikon aikana kuvissa näkyy.

Eilisilta ja viime yö meni aika lailla Ressua lämmitellessä ja hoitaessa. Poika oli aivan kylmä! Kaikki tassut, korvat, kuono, koko koira oli todella kylmä. Ressun kanssa siis köllöteltiin ilta sohvalla - peiton alla. Ressu oli pitkään yöhön aivan tokkurassa - söi kuitenkin hyvin ja lääkkeet saatiin otettua. Aamulla Ressu kuitenkin jumitti ulkona niin pahasti, ettei saanut yhtään askelta otettua. Sisällä kyllä liikkuu vähän.

Neon kanssa ei oikein mitään olla kerettykään. Eilen ostin kuitenkin noutokapulan jota aletaan nyt kunnolla treenaamaan. Eilen jo näytin Neolle kapulan ja poika oli siitä hyvin innoissaan ^^