Paavolassa siis. Eilen alkoi ohjatut treenit ja Neon kanssa suunnattiin kilpailevaan tähtäävien tokoryhmään Tiinan valvovan silmän alle. Neo jaksoi suht hyvin, vaikka onkin puolet nuorempi muita ryhmän junnukoiria. Välillä käytin Neon taukoilemassa. Keskittyminen oli pojalla aluksi vähän muualla, mutta heti kun tyrkytti nakit naamariin niin jo alkoi touhu kiinnostamaan tuplasti enemmän. Katsottiin sitten ryhmän koirilta motivaatiota leluihin ja leikkiin. Tähän Neo syttyi hullun lailla, meinasi purra emännältä sormetkin pois ^^ Seuraamisen aikana oltiin tauolla - Neon kanssa ei olla vielä otettu yhtään seuraamisia.. Tämän jälkeen lopuksi luoksetulo joka meni oikein mallilleen. Viereisellä nurmella kuului pari laukausta toisen ryhmän treeneistä - näistä vekara vain vilkaisi ensimmäistä ja lopuista ei välittänyt mitään. Hyvä hermoinen epeli nuin penikaksi!

Tänään Riku kävi agittelemassa Ressun kanssa. Repse meni oikein hyvin treeneissä, kun oli ensin saanut olla hermoja huutamassa eläinlääkärin päivystyksessä sillä aikaa kun käytiin iskemässä Neolle rabies. Treeneissä otettiin vain hyppyä ja putkea, nämä Ressu siis aikaisemminkin osaa joten vaikeuksia ei mitn ollut. Ensi viikolla toivottavasti vähän eri esteitä joita ei olla itse keretty/pystytty missään ottamaan.

Tänään otin myös Neolle muutaman luoksetulon ja kunhan vain leikiteltiin kentälle ja riehuttiin. Poika kun otti koko päivän eläinlääkärissä rauhoittumisharjoitusta ja odotteli vielä alkuillan meitä autossa. On se kyllä sitten hyvä hermoinen ja mahtava poika! Ihan molemmista sai olla kyllä niin ylpeä tänään - harvoja päiviä kuin kumpikaan ei p*rseile :D