No niin, näin kävi taas - elämä ei ole reilua. Maanantaina visiitti eläinlääkäriin ja kuvattiin Ressukan jalka. Katsottiin kuvista, että nyt ei kaikki ole niin kuin pitäisi, kun toinen luu ei ole kohdillaan eikä siis luutunut ollenkaan. Soitto leikanneelle lääkärille joka ilmoitti ettei pienemmän luun tarvitse luutua ollenkaan ... Siispä ehkä hyviä uutisia kun isompi luu on lähtenyt luutumaan hyvin, muttei tarpeeksi lastan pois ottamista varten. Noh, kuitenkin jotain edistystä... Tuomioksi 3 viikkoa lisää lastan kansa elämistä, ihan kuin tuo 5 viikkoa ei olisi jo tarpeeksi..

Eikä siinä vielä kaikki! Nyt oli Respen jalka hautunut niin pahasti, että kyynärpäästä paistaa luu, kun kaikki iho ja solut on siitä pois hautuneet. Nyt siis 2 kertaa päivässä vaihdetaan side ja puhdistellaan haavaa.. Poikalainen sai tietysti vielä kipulääkkeet ja antibioitit päälle. Toivotaan vaan itku kurkussa ettei tarvitse enää ihonsiirtoja tehdä vaan jalka parantuisi ihan tuolla hoidolla .. Koko viikon on tuntunut ihan kamalalta Ressun puolesta kun lapsi ei vieläkään pääse tekemään yhtään mitään, ei juoksentelemaan, uimaan, treenaamaan.. No, sentään lastan pois saannin ennuste on hyvä, näiden 3 viikon jälkeen tuskin tarvitsee enää lisätä toipilasaikaa luun takia.

Neoskin kanssa ollaan kovasti treenailtu, nyt myös vähän tulevaa Kuopion näyttelyä varten. Tokoteltua myös on tullut joka päivä ja poika edistyy hurjaa vauhtia. On se vaan niin upea koira! Viime aikoina olen juuri ihmetellyt kun Neo osaa olla niin nätisti ja tottelee hyvin. Treeneissäkin osoittaa niin lujaa kiintymystä ja keskittyy koko ajan minuun ja tekemiseen. Neo on vain niin loistava lapsi!