Eli Neoskin kanssa seuraamista hiotaan vieläkin, viikon tauon jälkeen ^^ Ja NYT se alkaa jo sujua! Poika oli niin nohevana täysin oikealla paikalla ja uskomaton kontakti! Tauko kyllä kannatti. Muutama askel saattoi mennä liian edellä pari kertaa, mutta muuten oli kyllä loistava. Osaa jo itse korjata suurimman osan virheistään - kun vielä tämä ohjaajakin osaisi :D

Viestiä treenailtiin tokottelutauon aikana, ja se menee poijjalla tosi hyvin! Ainut miinus on ettei osaa etsiä nokalla toista siirtynyttä ohjaajaa, vaan yrittää etsiä katseellaan. Tämä kyllä johtuu täysin siitä, ettei olla jälkeä isommin vielä harjoiteltu, se siis seuraava etappi koulutuksen suhteen. Mutta on se vaan loistava poika!Nyt vielä valmistaudutaan kuun alussa olevaan Kuopion näyttelyyn ja käydään katsomassa mitä ne meistä siellä sanovat.

Resper alkaa olla jo paljon pirteämpi. Jalkaa se ei vielä kunnolla kuitenkaan käytä, mutta yritys on sitäkin suurempi. Muutaman askeleen se on jo leikatulla jalalla ottanut, mutta suurimman osan ajasta vielä varoo hieman jalkaansa. Taitaa Respe olla vain tottunut 8 viikon jälkeen pitämään jalkaa ylhäällä, ei se ainakaan isommin kipeä enää ole, koska antaa kosketella jalkaa ja käyttää välillä painoakin sillä.