Blogi on ollut kuukauden päivät vailla uusia kirjoituksia, koska kesäkuun vaihteessa meillä alkoi uuden kämpän remontointi ja muutto. Nyt siis asustellaan Sotkamossa rivitalossa. Tämän takia jäänneet useat agilitytreenit väliin :/ Onneksi Sotkamon koiraharrastajien kenttä on aivan vieressä ja siinä ollaan useana iltana oltu treenaamassa niin agilitya kuin tokoakin. Toko on ollut nyt vähän tauolla.. Aloitettiin viime sunnuntaina tokoryhmässä, ja Neon seuraaminen + perusasento oli kamalia! Poika oli tosi huonossa vireessä, todennäköisesti johtuen häiriöstä, johon ei olla pitkään aikaan törmätty kun yksin ollaan treenailtu. Noh, jos tämä tästä lähtisi paranemaan niin päästään syksyllä kisaamaan.

Agilitya treenailtu pari kertaa viikossa - lähinnä esteiden kertausta ja helppoja muutaman esteen sarjoja.. Esteitä otettu paljon eri lähestymiskulmista jotta saataisiin Neo sisäistämään jokainen este..

Tällä viikolla lämpötila on ollut niin ihana, että ollaan laiskoteltu ja treenailtu vain illan "viileydessä". Joka päivä ollaan käyty uimassa ja Neohan tästä tykkää :) Pikku kakara on oikea vesihirviö! Samalla viimeisestkin pohjavillat ovat alkaneet löytymään matoista - päätin myös oma-aloitteisesti kyniä osan pojan pöksykarvoista ohuemmiksi. Kuivuvatpahan nopeammin eikä Neolla ole koko ajan niin kuuma.

Ainoa miinus puoli kesässä ovat tietenkin kaiken maailman hyttyset, mäkäräiset, polttiaiset yms. Neo on syöty kohta elävältä kainaloista ja mahan alta. Onneksi tähänkin on helpotuksena hyttysmyrkky, niin ei tarvitse pojan joka ilta itseään kynsiä.

Valokuvattu on myös hurjasti. Näitä otoksia luvassa heti kun saan haettua kajaanin kämpiltä viimeiset tavarat ja siirtokaapelin.