Eilen saimme päivällä kasvattajalta ilouutisen: pallohalli on taas kasassa ja illalla olisi kennelpiirin harjoitusvuoro! Sinne siis suunnistettiin molempien karvakuonojen kanssa ja Neokin pääsi ensimmäistä kertaa käymään hallissa. Pojalla meinasi olla aluksi vähän huuli pyöreänä kun halliin astuttiin. Nopeasti kuitenkin meni kulttuurishokki ohi ja pian oli poika jo tutkimassa suunnalla jos toisella. Sillä aikaa kun Riku ja Ressu treenasivat, me Neon kanssa katseltiin kentän reunoilla ja kierreltiin. Poika meinasi pitää kovaa huuto sooloa kun Ressu treenasi, niimpä otinkin vähän pientä kontaktitreeniä joka sujui suht'hyvin. Leikittiin myös vähän pallolla Neon kanssa ja se oli pojan mielestä ihan ykkösjuttu! Sitä sitten jatketaan ensi viikolla heti alusta asti kun halli on jo nyt tutumpi. Neo pääsi myös moikkailemaan Neppu-äiteetä; äippä vähän komenteli lastaan eikä silmittömästi ilahtunut jälleen näkemisestä, enkä kyllä ihmettelekään kun kerran on eroon lapsista päässyt niin tuskin sitä riiviölaumaa enää heti takaisin haluaa ^^

Ressu teki muutamia tavattomia virheitä, niitä en kyllä kerennyt kovasti seurailemaan kun pikkuisen kanssa touhuiltiin. Lopuksi Riku otti muutaman agi hypyn ja putken - nämä menivät kohtalaisen hyvin Ressun harjoituskertoihin nähden. Juurikaan ei virheitä tullut ja putkikin meni loistavasti molempiin suuntiin.

Tänään käytiin myös kentällä treenailemassa - kenttä oli kokonaan sula mutta pikku kiviä täynnä. Tämän johdusta meikäläinen kolisteli nurin ja hajotin toisen jälkeni - toivottavasti en kuitenkaan hirveän vakavasti. Neo toimi loistavasti niin kuin aina. Ressu taas vähän törttöili mutta seuraaminen sujui paremmin kuin viime kertoina.