Hyvät kuulumiset ensin ^^ Ja ne koskevat taasen Neoa. Eilen taas sain hehkuttaa ipanaa kun se vaan on niin loistava! Tuntuu että se alkaa kohta lukea mun ajatuksia treeneissä ja osaa kaiken opettamatta! Nyt viimeiset viikot ollaan treenattu paikka makuuta - jossa ollaan saatu jo häiriössä 2 min pätkät otettua. Vaikka vierestä lähtikin koiran huitelemaan ohjaajan kanssa leikkimään niin Neo pysyi nätisti paikallaan - vähän vain nosti päätään. Seuraamiset sujuu loistavasti - samoin sivulle tulo on täydellinen ainakin tällä hetkellä. Poika on kehittynyt upeasti viimeisen kuukauden aikana.

Käytiin me mätsäreissäkin viime viikolla mutta ei pärjätty yhtään :D Neo oli niin intona ja häntä viuhtoi tötteröllä koko ajan. Sininen siis tuli - parina oli pentujen ykkönen am. staffi, jonka perään itsekin kuolasin :D Sinisten kehässä sitten poika jo osasi esiintyä upeasti! Häntä ei noussut selän yläpuolelle ja kulkeminen oli oikeinkin mallikasta. Olin kyllä ylpeä ipanan käyttäytymisestä kokonaisuudessaan. Kuunteli kuitenkin koko ajan mitä sanoin vaikka niin intona olikin.

Painoa ipanalla on jo se 17 kg ja korkeutta n. 50 cm ( ei olla kesän jälkeen mitattu .. )


Sitten Ressun kuulumiset eli ne huonot.
Jalka kuvattiin silloin n.2 viikkoa sitten ja kuvat laitettiin Aholle Joensuuhun. Vastauksena oli että jalka 6 viikoksi uudestaan pakettiin. Luu on hauras kun ei ole kalkeuttunut ja voi räksähtää poikki milloin vain uudestaan. No, varasin ajan Peltokalliolle ja siellä Nina ihmetteli miten jalka on niin oudossa kulmassa murtumakohdasta. Vinossahan se on, mutta kaikki lääkärit on ennen sanoneet ettei mitään vikaa ole! Prkl, että ottaa päähän kun ei ole kukaan aikaisemmin mitään voinut kunnolla jalkaa katsoa, vaan vasta nyt kuullaan ettei kaikki ole niin kuin pitäisi. Onneksi sentään luu on suorassa niin ei ole suurta nivelrikon vaaraa tai muutakaan. Mutta silti! voi hemmetti. Manasin etten enää ikinä vie koiraa kenellekään muulle lääkärille kuin Peltokalliolle. No, nyt katsellaan taas Ressun kanssa kokonaan uudestaan miten meidän käy. Itketty on tuhansia tuskan kyyneleitä kun tuntuu ettei tämä ikinä lopu. Mietittykin jo että oliko se hyvä ratkaisu edes leikata koko koira vai olisiko ollut parempi päästää Ressu jo menemään...