Niin tuli rämäpäällä taasen yksi viikko ikää lisää ja kasvuakin hieman. Korkeutta pojalle oli tullut 1 cm, eli kokonaisuudessaan pojalla on kokoa se 36 cm. Painoa jätkällä on tällä hetkellä n 6,5 kg. Muutenkin tuo poika alkaa näyttää jo hieman koikkelilta pitkine jalkoineen. Neo on myös oppinut jo pikku hiljaa oikein hyvin hinkumaan itse ulos, sisäsiisteys taas askeleen lähempänä. Pojalla vain meinannut olla maha vähän löysällä, toivottavasti vaan menee nopeasti ohi.

Tässä siis poika 12 viikkoinen.

1356245.jpg

Kaikkea muuta kivaa pojan kanssa on myös lomaviikolla keretty tekemään. Harjoiteltu on kovasti ja maahanmeno alkaa pojalla jo olemaan hoksauksessa, viestin se on älynnyt loistavasti ja rakastaa sitä kun saa juosta sydämensä kyllyydestä. Irti ollaan poikaa pidetty myös joka päivä ja sekin toistaiseksi menee aivan loistavasti. Poika itse pitää huolen että pysyy mukana ja muutenkin koko ajan hakee ulkona huomiota. Siellä hajoittelu sujuukin aivan loistavasti. Odotellaan vain sitä kaunista päivää kun poika päättääkin että kaikki muu on kivaa paitsi ulkona kuunteleminen ^^ Räpsittiin myös taas muutama kuvatus kakarasta ulkona.


1356254.jpg  1356253.jpg  1356252.jpg


Pojasta on myös tullut oikea sydänten murskaaja, moni muistaa kehua pojan komeutta lenkillä.

Poika osoitti myös erikoista rakkautta imuria kohtaan viikkosiivouksen aikaan. Poika uinui imurin vieressä onnellisena tunnin, hievahtamatta. En sitten tohtinut heti alkaa imuroimaan, kun Neo heti imurin viereen sulloutui kun sen tuohon olohuoneeseen toin.

1356249.jpg


Kasvun ohella Neo on huomannut että sohva on kiva paikka ja sinne se usein kovaa vauhtia kiipeääkin. Täten meillä on taas yksi sohvan valtaaja lisää. Kuitenkin pojat tulevat hyvin toimeen keskenään, mitä nyt Ressulla välillä vähän hermo meinaa poikaan mennäkin ^^

1356247.jpg


Tosiaan, paljon on viikon aikana kerennyt tapahtua, ollaan keretty poikien kanssa nukkumaankin onnellisina. Molemmat tulee useinkin äidin kylkeen kiinni nukkumaan, itse kun olen poikien kanssa tuonne sikaosastolle suurimmaksi osaksi juuttunut. Kohta en varmaan osaa enää edes sohvalla itse istumaankaan. Kuten kuvasta näkyy Neosta on tullut myös melko äitin poika, koko ajan kiinni ollut koko viikon. Sehän passaa minulle, miten tuommoista touhottajaa voi olla rakastamatta?

1356250.jpg