Ja pah luuletteko tosiaan että tämä akka mitään kuvia on jaksanu tai kerennyt koneelle tyhjennellä? Torstaina skarppaan ja laitan vihdoin kunnolla ja ajallaan Neon rakennekuvat ja kasvutiedot niin voi taas vähän vertailla. Muitakin lomakuvia voisi iskeä kuhan vaan skarppaudun ^^

Pääsiäisen vietto meni kokonaan minun vanhempien luona Vuokatissa. Sinne mentiin siis torstaina ja tultiin sunnuntai-iltana takaisin Kajaaniin. Neo pääsi ensimmäistä kertaa "yökylään" ja hienosti poika pötkötteli huoneessa, välillä tietysti vieressä. Kotiin kun tultiin ei pojalle onneksi ollut shokki nukkua taas yksin suljettuna pois makkarista. Muutenkin loma alkoi mahtavasti kun poika oli kokonaiset 2 vuorokautta tekemättä yhtään tarpeitaan sisälle!  Kuljettiin joka päivä jossain kavereiden ja sukulaisten luona vierailemassa ja Neo sopeutui tähänkin loistavasti - tuumaili omaan tapaansa rennosti äitin tai isän jalan juuressa vaikka Respe mennä tokelsi minkä kerkesi. Loman aikana Neo huomasi miten kiva on olla irti ja meinasi sulkea korvansa kutsuilta. Onneksi tuota on saatu paremmalle mallille, luoksetulo on paljon varmempi jo.

Kadehtia saadaan sotkamolaisten koiraharrastajien kenttää - siellä kun sentti lunta siellä täällä ja hiekkakenttä melkein puoliksi sula! Otettiin sitten kaikki hyöty siitä irti ja käytiin poikien kanssa treenailmassa ja kokeilemassa Neollekin patukkaa palkaksi. Poika hoksasi homman miltei heti ja tappeli koko ajan mahtavasti. Näitä leikkitreenejä jatkettu joka päivä ja tänäänkin meni aivan mahtavasti! Jos Neo ei muualla toimi niin ainakin kentällä jo nyt ^^ Kun ollaan Neon kanssa treenattu patukalla, se on myös alkanut tuomaan sisälläkin leluja syliin. Varsinkin lusikkaa roudaa koko ajan mikä on vain tietysti mahtavaa. Ressuhan nyt on jo vanha tekijä ja Rikun kanssa BH suoritus on loistava. Riku kun nyt onkin Respen kanssa enimmäkseen treenannut ja niiden yhteistyö toimii kuin telepatia. Ressu on rakastunut omaan pikku palloonsa nyt eikä millään haluaisi lopettaa treenejä.