No paljonhan me ollaan tehty! Melkein joka päivä käyty treenaamassa hetki pieni, sitten heitelty palloa kun Neo niiiin kovasti rakastaa sitä. Motivaatio on Neolla noussut tosi paljon viime viikkojen aikana enkä tajua miten o.O Poika on työskennellyt ihan uskomattomalla tarmolla ja vauhtia on riittänyt. Vauhti ei kuitenkaan ole tappanut liikkeiden tarkuutta! Uskomaton napero tuo meidän Neoski<3

Alo:n liikkeitä ollaan hinkattu ja näiden lisäksi myös jotain avo:n liikkeitä ettei kyllästytä ennen kuin päästään ekaan kokeeseen ;) Kaikki menee joka kerta paremmin - paitsi liikeestä maahan meno tökki aluksi ja heti kun saatiin tämä kuntoon niin alkoi liikkeestä seisomaan jäänti muuttumaan istumiseksi. ARGH. Yritä sitten tasapuolisesti treenata nuita kun jompi kumpi pitää saada aina paremmaksi ja sitten toinen tökkii..Eilen meni maahan menot tosi nopeasti ja hyvin koko ajan - ne tuntuu olevan Neolle jotenkin helpommat ja selvemmät. Seisomista nyt sitten ollaan treenattu niin, että heti kun jää nätisti seisomaan lentää moti palkaksi ja uskomattomat riehumisleikit päälle! Onneksi Neo on niin helppo palkattava että se tajuaa nuista hurjista leikeistä milloin ollut upea lapsi!

Viime torstaina käytiin sitten agilityn alkeiskurssin ensimmäisellä treenikerralla. Otettiin hyppyjä ja putki. Neo hoksasi nopeasti homman nimen - liekkö muistanut viime kesän Wildmagpie's päiviltä kun otettiin samoja esteitä ^^ Hypyillä käytin käskynä "aita", mutta nyt jälkeen päin miettiessä tuo ei ollutkaan hyvä kun itse aina unohtelen sen.. Ja A-esteellä ajattelin käyttää "Aaa" - käskyä .. HMMM. "Hyppää" käsky varmaan tulemaan olemaan se käsky, "hyppy" on jo tokohypyllä.. Enemmän lajeja niin mielikuvitus alkaa uupumaan käskyjen opetuksessa :D Putkesta Neo tykkäsi kovasti, ei yrittänytkään kiertää vaan tuli aina suoraan putken läpi. Tästä sitten jatketaan torstaisin ja omalla ajalla täytyy kans käydä treenailemassa.