Meikäläisen sairastelun takia ollaan nyt treenattu vähän vähemmän. Lauantaina iski pahasti nuha-yskä ja melkein kuume. Sunnuntaina en sitten Neon kanssa jaksanut lähteä treenaamaan vaan käytiin vain juoksentelemassa ulkona jonkun aikaa. Tiistaina sitten yritin skarpata ja mentiin hallille yleiselle treenivuorolle ja eihän sitä tämä flunssainen jaksanut. Vähän kuitenkin Neon kanssa treenailtiin ja leikittiin.

Tänä aamuna alkoi olla ensimmäiset "aivottomat" hetket Neolla. Aina niin kiltisti ulkona irti kuunteleva lapsonen oli vaihtunutkin korvattomaan ja tottelemattomaan uiveloon. Noh, onneksi alkoi kuitenkin pikkuisen tottelemaan loppua kohti ^^ nyt vain alkaa taaas enemmän ja enemmän nuiden käskyjen ja tottelevaisuuden vahvistaminen.

Ressulta vaihdettiin myös tiistai-iltana paketti jalkaan. Ja TAAS. Kyynärpää auki. Onneksi nyt jo huomattiin eikä tilanne ole yhtään paha. Paketti laskettiin kokonaan kyynärpäästä pois ettei siltä kaikki nahkat ehdi pois hautua.. Haava oli TOSI ruma! Itselle teki todella pahaa katsoa haavaa. Mutta onneksi haava oli silti siisti tilanteeseen nähden. Viikon päästä sitten tikit vain pois.