.. Nimittäin päivitystä lupaamallani tavalla!

Ensin Neon kasvutiedot: 15 vk - 38,5 cm ja n.8 kg. Potras poika on jo siis kyseessä.

 1418950.jpg

Koikkelin ja Respen kanssa ollaan tämä viikko treenailtu kovasti - Neon kanssa ihan vain leikkimistä ja patukan opettelua ja Ressun kanssa Riku on ottanut ihan normitreeniä BH-koetta varten. Kerran treeneissä oli jopa kamera mukana ja tuli muutama foto räpsittyä puolin ja toisin.


 1418944.jpg  1418939.jpg

Ensin siis Ressu ja Riku näyttävät hienoa seuraamistyötä ja sitten minulla ja Neolla menossa istumiskontakti. Neo onkin aivan mahtava jo tuossa omassa kontaktissaan. Ainoat miinukset viime treeneissä oli Ressun ennakointi ja lukottelu. Ressu siis alkoi ennakoida liikkeestä istumista eikä seuraaminen tämän takia meinannut onnistui hyvin, poika kun jäi liian taakse odottamaan istumaan käskyä. Onneksi Riku sai kuitenkin korjattua tuon virheen ja loppu treeni alkoi jo mennä huomattavasti paremmin. Neon kanssa meni todella hyvin, ainoat miinukset oli minun osalta. Olin liian "helppo vastus" Neolle eikä pojalle meinannut riittää mielenkiinto - onneksi tämänkin sain viimeiseen pätkään korjattua ja lähdettiin kentältä taas loistavan treenin jälkeen kun molemmat Neon kanssa taas kehityttiin ^^

Tänään sitten käytiin koirapuistossa kaverin ja kaverin koiran kanssa. Puistossa oli muitakin koiria ja Neoa meinasi aluksi vähän ujostuttaa ja pyörikin pitkään äitin jaloissa. Ressu taas oli kuin kala vedessä ja heti oli tyttökoirien pepussa kiinni. Ressu myös samalla kadotti korvansa kokonaan minulta - ei kuunnellut sitten yhtään mitään käskyä eikä kutsua. Neo taas reagoi joka ikiseen käskyyn ja luoksetuloa treenattiinkin loistavin tuloksin. Räyhähenki juoksi joka käskystä luokse heti ja suoraan, mitä en pojasta olisi ihan heti uskonut. Eipä kyllä Neoa nuo muut koirat paljon kiinnostaneet vaan enemmän vain tuumaili ja tarkkaili tapahtumia. Kaiken kaikkiaan Neo oli paljon tottelevaisempi kuin Ressu - yllätyksiä siis vielä näidenkin kanssa tapahtuu! Tehtiin myös Neon kanssa loistavia ohituksia lenkillä vaikka Ressu vähän p*rseili niissäkin. Onneksi ei pikkuinen ottanut isommasta mallia vaan piti kontaktia loistavasti.

1418942.jpg
Veljekset.

1418955.jpg

Loppuun vielä kuva Neon kiitettävästä kontaktituijotuksesta ^^