Eilen taas suunnattiin Paltaniemelle SPL:n treeneihin Nepuskan kanssa. Hiottiin seuraamista ihan motipalkalla taasen, ja hienosti alkaa sujumaan! Neolla on aivan mahtava kontakti ja kävelee suorassa, ainoat miinukset on, että kävelee vähän kaukana. Eilen kuitenkin saatiin edistys askel tässäkin eli poika oli jo viimeisellä treenipätkällä melkein kiinni minussa. Muutama liikkeestä istuminen myös otettiin, pari kertaa yritin palkata taakse heittämällä motin mutta vaikka Neo huomasi että minne moti menee niin silti tuli kovaa vauhtia minun luokse :D Hauska poika sinäänsä kun keskittyminen olikin koko ajan kiinni minussa eikä motissa - palkkana näköjään toimii pelkkä riehuminen ohjaajan kanssa eikä moti olekaan ihan niin oleellinen Neolle. Harvoin näkee tuommoista!

Muutapa ei treenattu sitten eilen enempää - tänään jatkuu samat treenit jotta saisin tuon seuraamisen kohdilleen. Onneksi poika ei pahasti edistä ja tule liian takana, niin eiköhän tämä tästä ala kohta menemään oikein ^^

Parin viikon päästä on Respen jalan kuvaus ja toivotaan että kaikki on mennyt hyvin ja saataisiin lasta ja pois. Vielä jalassa meinaa olla löysyyttä ja rutinoita, toivottavasti ei mitään pahempaa. Tänään suunnataan koirien kanssa juhannuksen viettoon, molemmat muksut saavat siis riekkua sydämensä kyllyydestä - Ressu tietenkin varovaisesti mutta pääseepähän "maalle".


Juhannukset kaikille!