Tänään käytiin poikien kanssa kaupungissa, hienosti molemmat kulkee ja keskittyy olennaiseen. Neolla vielä meinaa vähän kiinnostaa Respen perässä kulkeminen, mutta koko ajan kehittyy toimimaan ja keskittymään kaukana Ressusta. Käytiin myös Neon kanssa eläinkaupassa pyörähtämässä. Mahtavasti sekin meni ja nähtiin Rikun serkkujakin siellä. Nämä kun ovat 3 nuorta lasta ja Neo ei oikein lapsiin ole kerennyt tutustua, mietin että mitenköhän poika pieni suhtautuu. Vielä mitä, turhaan mietin, poika ei otti rapsutukset vastaan ja jäi sitten tapittamaan minua namien toivossa.

Molempien poikien kanssa otettiin ulkona vähän treeniä. Ressu ensin asialla, yritin saada pojalle lelulla palkkaamisen toimimaan. Ennen kun ollaan yritetty lelulle opettaa niin ei ole ollut niin kova taistelutahto eikä Respe ole tarpeeksi syttynyt tekemään. Tänään kokeiltiin sitten uudella pienellä tennispallolla ja se iski Ressuun kuin nyrkki silmään ^^ Poika oli kovinkin tohkeissaan eikä millään olisi halunnut leikkiä lopettaa. Myös se että pääsi pitkästä aikaa ilman Neoa ulos leikkimään ja sai purkaa paineet juoksemiseen teki Ressulla todella hyvää - tästä hyvää jatkaa kun pojalla kerran intoa riittää.

Neon kanssa otettiin ulkona pissatuksen yhteydessä leikkiä ja painimista, pari nami-istumista. Hienosti poika ottaa jo tuota leikkiä palkaksi, kun hyppii vasten ja yllyttää itsekin koko ajan. Hienolla mallilla siis Neonkin kanssa koulutus. Nyt molemmat röhnöttää sohvalla - toinen toisessa laidassa. Nyt onkin tällä viikolla joka päivä annettu poikien juosta vapaana pihalla keskenään painimassa, niin on alkanut vähentyä tuo sisällä remuaminen. Vaikka leikkiminen keskenään onkin ollut poikien mielijuttu, on kuitenkin äipän käskyt painunut kaaliin ja molemmat tulee heti luokse kun vaan kutsuu. Neon koulutuksen kannalta onkin hyvä puoli että lapsi tykkää katsoa Ressusta mallia ja Ressu rakastaa totella ^^