Nyt pitkästä aikaa jonkin sortin kirjoittelua blogiin. Olen ollut niin kiinni opinnäytetyössä etten ole oikein kerennyt päivitellä blogia..

Eilen siis suunnattiin syksyn sateita ja tulevan talven pakkasia pakoon pallohallille treenailemaan. Neo oli aivan tohkeissaan kun ympärillä oli niin paljon elämää! Onneksi kuitenkin heti kun otettiin ketjupanta esille oli pojan keskittyminen kokonaan minussa. Hiottiin seuraamista joka sujuu jo todella hyvin! täyskäännöksiä pitää hioa nyt paremmaksi kun ei olla niitä otettukaan pitkään aikaan. Muutamat seisotukset ihan muuten vain, että saadaan joskus häiriössä liikeestä seisomaan jäämistä treenata eteenpäin. Ilman häriötä se sujuu jo suhteellisen hyvin, mitä nyt pojalle pitää aina karjaista kunnolla että tajuaa jäädä paikalleen :D Muutama luoksetulo myös otettiin ja nämä ovat sitten loistavat! Tai siis koko liikehän ei vielä ole hiottu koska opetettu Neolle kahdessa osassa. Vauhtia pojalla kyllä riittää ja tulee päälle kuin hullu! Ihan itseä pelottaa kun kutsuu koiran luokse, että miten kovaa se tällä kertaa tulee syliin :D hiottiin myös luoksetuloa lyhyellä matkalla, asentoa siis oikeaksi, ja nämä sujuvat hyvin siihen katsottuna ettei olla paljoa treenailtu. Kaiken kaikkiaan treenit meni hyvin, mitä nyt Neo ei malttanut rauhoittua kunnolla mutta sekin on edennyt jo huomattavasti.

Ressun kanssa ei oikein mitään ollakaan voitu tehdä jalan takia. Respe kyllä on onneksi pirteä ja innokas ^^ Kahden viikon päästä kuvaillaan jalka uusiksi ja katotaan joko päästäisiin elämään normaalisti.