Tänä viikonloppuna rakas Neo-napero päätti että äiti ei saa levätä hetkeäkään vaan koko ajan pitää tehdä kaikkea kivaa - tai ainakin hänen mielestään kivaa. Lähinnä onneksi ollaan touhuttu ihan luvallisissa merkeissä, Neo oppi jopa jo tuomaan lelun minulle eikä vain jäänyt natustelemaan sitä yksinään. Edistysaskel siis motivoinnin kannalta, poika kun on todella taisteluhaluinen ja rakastaa voittamista. Yrittääkin nyt lähinnä provosoida minua leikkimään kanssaan leluilla kuin Ressua. Poika myös sai pienen iltahepulin kun oltiin Rikun kanssa saunassa - oli muutama matto vaihtanut paikkaa ja ruokakuppien alusta oli päätynyt pojan hampaiden kohteeksi. Päättipä poika myös maistella hieman äitin kaulaa, varpaita ja pohjetta, mutta ne nyt ovatkin olleet aina pojan itse valitsemalla ruokalistalla.

Kaupunkikävelylle pitää lähteä taas ensiviikolla, kun nyt viikonloppuna käytiin vain hiljaiseen aikaan nopea pikku pyörähdys. Kaupungissahan Neo on käynyt onneksi jo useita kertoja ja hienosti on poika pärjännyt.

Irtikin tuli Neoa pidettyä muutamia kertoja perjantaipäivän aikana. Ongelmia ei ollut kun poika niin kauniisti jaksoi kuunnella vaikka ulkona olikin kaikkea mielenkiintoista ^^ Hienosti myös poika tulee ensimmäisestä käskystä luokse, mitä en kyllä tuosta ipanasta olisi ensimmäisenä uskonut. Jätin myös molemmat koirat kaupan eteen 5 min. ajaksi ja pikku lintujen mukaan pojat käyttäytyivät esimerkillisesti. Voisi jopa sanoa että Neo paremmin kuin Ressu, vaikka ensimäistä kertaa jäikin siihen kaupan eteen.

Kuviakin tullut pojasta näpsittyä, mittauksen mukaan Neolla on korkeutta tällä hetkellä vähän päälle 30cm, tarkemmin tuossa mittailen kun tulee taas uusi täysi viikko linssiin. Ja kuvia heti kun tämä apinalauman johtaja kerkeää tuolta alamaisten ohjaamiselta ^^