Ainakin toivottavasti uhmaikä tällä kertaa on mennytkin ohi, eikä riemuita liian aikaisin. Nyt ollaan Neota voitu pitää irti joka päivä niinkuin ennenkin! Katselee mihin menen, tulee luokse heti käskystä, antaa ottaa itsensä kiinni, kuuntelee kaikki käskyt heti ja tottelee, ja mikä parasta - tulee sisälle rappuun vaikka ei kiinni pitäisikään! Neosta on siis tullut upea lapsi :) Piiitkään aikaan en ole kunnon treeniä kehdannut tehdä - tokoilu ei taas tässä vaiheessa kiinnostaisi yhtään.. Sen sijaan ollaan Neon kanssa lenkkeilty, etsitty esineitä, vähän harjoiteltu näyttelyitä varten ja silloin tällöin otettu pientä perustottista muutama minuutti.

Seuraamisesta huomasin sen, että teen itse virhettä, en siis kävele normaalista vaan pidän vasemman käden suorana paikoillaan. ARGH. En edes tiedä miten pitkään oon tehny niin, ja nyt kun olen pyrkinyt pitämään käden liikeessä Neo alkaa liikkumaan eri tavalla. Mutta onneksi tämä ei kestänyt kuin pari eka pätkää ja nyt Neo seuraa jo tosi hyvin, vakavaa vahinkoa ei siis ole sattunut ^^ Pitäisi joskus ihan kuvata treenit että osaisi katsoa mitä omassa liikkuumisessa, palkkaamisessa yms. pitäisi korjata.

Neosta on tullut myös yllättävänkin läheisyyden hakuinen viime aikoina tai sitten se vain hoksannut miten kiva on nukkua vieressä. Sänkyyn asti Riku ei kuitenkaan kakaraa halua, minä voisin ottaa viereen vaikka heti, Neo on myös mun kanssa samaa mieltä. Tyydytään siis Neon kanssa nukkumaan vierekkäin sohvalla, jonne Neo myös tulee heti kun itse menen. Neo on myös alkanut nukkumaan mahan päällä yllättävän pitkiäkin aikoja ja myös hakee oikeaa nukkumisasentoa eikä tule enää vain rapsutettavaksi. Ihana lapsi siis <3