Elikäs eilen taas käytiin lastanvaihdossa Ressun kanssa ja onneksi saatiin edes jotain hyvää uutista. Ressun kyynärpää on myös ELL:n mielestä korjautunut todella hyvin jo viikon aikana eikä leikkaus ole kamalan todennäköinen! Nyt vain kärsivällisesti hoidetaan jalka kuntoon.

Mittailin myös ipanan päivällä. Kokoa pojalla on tasan 50cm ja painoa 13,5 - 14kg.

Illasta suunnattiin Paavolaan treenailemaan, vaikka koulutukset onkin tauolla. Käytiin Neon kanssa vähän tokottelemassa ja otettiin myös viestiä vieraammassa maastossa. Aluksi meinasi pojalla olla vähän hakusessa koko homma oudon maaston takia, mutta hyvin se lähti menemään! Saatiin oikein hyvät treenit kokonaisuudessaan. Tokossa hioin seuraamista, sekin lähti oikein loistavasti sujumaan, vähän vain meinasi lopussa alkaa mielenkiinto pojalla loppumaan niin vaihdettiin sitten treeniä toiseen liikkeeseen. Seisotin pojan pari kertaa ja sitten leikittiin ja mukula autoon.

Lopuksi käytettiin myös Ressua juoksemassa ja voi että miten onnellinen miäs oli! Teki taas todella hyvää Ressulle päästää liikkumaan ja haistelemaan muutakin kuin oman pihan samoja vanhoja hajuja. Kai meillä ihan hyvin tämä viikko on nuitten koiruuksien kanssa alkanut - toivotaan vain että jatkuu myös hyvin.

Ai niin, eihän kaikk ihan putkeen mennytkään.. Viime yönä pikku Neoski oli päättänyt syödä taskun kokonaan pois meikäläisen tuulihousuista, joissa oli muutama nami jäljellä. Vielä illalla nostin pois koirien nokan edestä housut, mutta niin ne vain oli syöty..