No nyt ollaan käyty treenaamassa Neoskin kanssa kovinkin ahkerasti ja tehokkaasti! Tämä viikko ollaan hiottu seuraamisen paikkaa nakki- ja pallopalkalla ja se lähti toimimaan loistavasti! Nyt loppuviikosta jo kokeilin, että onnistuuko ilman nakin imutusta ja kyllä se lähtee sieltä pikku hiljaa tulemaan oikein.

Jottei treeni olisi liiian tylsää, ollaan otettu myös maahan menoja ja sieltä nousemista, luoksetuloja yms. perusjuttuja. Täytyy vain sanoa että on siinä loistava poika! Torstaina kokeilin illalla kaupasta tullessa iltalenkin aikaan, että miten poika kuuntelee tien ylityksessä yms. Ja eihän siinä ole muuta kuin kehuttavaa! Neoa pidin irti koko lyhyen matkan eikä ipana sinkoillut autojen perään saatikaan ihmisten luokse, kuunteli joka käskyn ja pysyi nätisti vieressä vaikkei ollut edes käskyn alla. Tästä sitten tietysti palloleikit puistossa palkkana, kun nuin loistava lapsi näyttää olevan!
Kyllä minä olen ollut ylpeä ipanasta koko viikon. Varsinkin kun näkee miten Neo nauttii treenaamisesta ja yhdessä olosta. Poika onkin osoittanut rakkautta aivan uudella tavalla kotona, ja tulee nukkumaan syliin sohvalla ollessani. Tätähän Neo ei ole oikeastaan ikinä tehnyt, ennen vain tullut riehumaan syliin, mutta nyt on joka päivä tällä viikolla pyytänyt saako syliin tulla ja ruvennut sitten siihen nukkumaan onnellisena. Tämä on kai sitä koiran omistajan onnenaikaa! :) On se vaan niin<3