No joo, onhan se Neolla jo puskenut pälle parin kuukauden ajan mutta nyt se mursu otti sen mukaan vielä treeneihinkin! Liikkeestä seisominen - istuskeli joka kerta. Otettiin sitten pelkkää seisomisen kertausta, että osaa jäädä seisomaan istumatta ollenkaan. Tämän jälkeen kokeilin pari kertaa että joko alkaa liikkeestä menemään oikein mutta ei. Tämän, kumma kyllä, korjasin sillä että palkasin koko liikeen jälkeen vain motilla enkä nakittanut ollenkaan alussakaan. Ihme venkula.

Nyt testailtiin sisällä kaukkareita lyhyellä matkalla, MUTTA kakarahan päätti että ainoa vaihtoehto on mennä maahan - ja pysyä siellä! Ei yksinkertaista istu -käskyä ymmärtänyt ollenkaan, katseli vain että "ai mitä mun muka pitää tehä? Eikö sitä nakkia saa näin?" Kuitenkin hinkattiin siihen asti että alkaa mennä entiseen malliin.

Muutenkin poika on alkanut piruilemaan kunnolla. Irti ei voi pitää kun ei Neo meinaa enää tulla takaisin luokse vaan juoksee joka kerta metrin päästä ohi. Tätä otettiin myös viikonlopun aikana treeneissä ja alkoi sujumaan samalla iltaa hyvin ihan nakki palkalla treenien alussa. Nyt vain pitäisi jaksaa joka päivä treenailla ahkerasti - flunssa vain iskee minun ja Rikun päälle niin treenit jää pakosta vähemmälle. Sisällä onneksi on hyvä treenailla telkkarin edessä :D