Eilen käytiin Neon kanssa treenailemassa agilitya. Tämän päivän esteinä kujakepit + A-este. Ensin mentiin Neon kanssa A:lle ja tämähän tuotti vaikeuksia. Tassut hieman luistivat kun vauhtia ei paljon saatu - ennen esteen harjaa Neo hyppäsi pois. Tämä toistui useamman kerran, mutta lopulta onnistumisiakin tuli. Toinen ongelma tällä esteellä oli se, että Neo ei ole tottunut kulkemaan minun oikealla puolella..

Sitten mentiin kepeille - tämä oli Neolle tosi helppo juttu. Itse kävelin siis keppikujan läpi kutsuin Neon kujan läpi - hirveää vauhtiahan se juoksi - palkkana moti. 3 toistoa joista viimeisellä itse kiersin kujan ulkopuolelta, mutta Neo tajusi kuitenkin että hän juoksee keppien läpi. Tähän väliin pieni tauko.

Toisteltiin sitten hyppyjä ja putkea - vauhtia riittää :) Putki oli tosi hyvin muistissa ja Neo tykkää tästä kovasti. Hyppyjä nostin vähän ja sujuivat loistavasti vaikka vaihdoinkin käskysanaa.

Toinen kerta A:ta mentiin myös - nyt palkkana moti. Näin toimi paremmin kun sain vedettyä Neon motin perässä harjalle ja siitä alas. Kyllä kai tästä vielä ehkä agilitykoira tulee. ^^

 

Tänä aamuna mentiin sitten eläinlääkäriin rokotuksille. Ja Neo oli pahainen kakara. Odotushuoneessa oli ihan pieniä pentuja jotka käyttäytyivät paremmin kuin meidän poika. Ulina oli kova ja piipitti koko ajan, kun olisi ollut paljon kivempi mennä tutustumaan muihin koiriin. Itse toimenpiteessä poika oli hyvin reipas ja pusutteli ell Ninan eikä olisi millään halunnut olla paikallaan. Itse rokotusta annettaessa syötin Neolle nameja eikä poika edes huomannut että rokotus on pistetty.